NYEREMÉNYJÁTÉK
SZABÁLYOK ÉS FELTÉTELEK

Nyeremény: 10 darabos ALLRYS Xmas kóstolócsomag
Játék időtartama: 2023.12.01-12.05 23:59

Játékszabályok:
Szervező:
Allrys Europe Kft., 9090 Pannonhalma, Imre herceg útja 23.
                  email: hello@allrys.com

Ki vehet részt a játékban?

A játékban minden 18. életévét betöltött, Magyarországon állandótartózkodási hellyel rendelkező személy vehet részt, kivéve az Allrys Europe Kft. alkalmazottai és családtagjai.

Hogyan lehet részt venni a játékban?

A nyereményjáték 2023.12.01-én kezdődik és 2023.12.05 23:59kor ér véget.
A játékban a következő három lépéssel lehet részt venni:

  1. Kövesd az Instagram https://www.instagram.com/allrysenergy/ vagy Facebookon https://www.facebook.com/allrysenergy oldalt!2
  2.  Írj a poszt alá kommentben egy szívhez szóló levelet a Mikulásnak arról, hogy miért téged válasszon ki!
  3. A leveled végén jelölj be két másik ismerősödet, akiket szintén meglepnél egy-egy dobozzal
Kiválasztás:
2023.12.06-án kiválasztunk egy szerencsés nyertest. Vedd figyelembe, hogy a játékban való részvételhez az oldaladnak nyilvánosnak kell lennie, nem lehet zárt, alkalmasnak kell lenni harmadik személytől való üzenetek fogadására.
 
Nyertes kiválasztása, értesítése, nyeremény kézbesítése:
A játékban csak magyarországi lakosok vehetnek részt. A győztest a legjobb Mikulásnak írt levél szerzőjétaz Allrys Europe Kft. csapata választja ki saját belátása szerint, amelyetnem lehet vitatni és felülvizsgálni. A promóció nyertesét a nyereményjátékról szóló bejegyzésben található tag-en keresztül illetve privát üzenetben is értesítjük. A résztvevő egyetért azzal, hogy az Allrys Europe Kft-nek jogában áll használnia saját weboldalait és közösségi média csatornáit a nyertes nevének kihirdetéséhez, feltüntetve a felhasználó nevét és/ vagy keresztnevét. 

Ha a nyertes 3 napon belül nem válaszol, az Allrys Europe Kft.-nek jogában áll új nyertest választani!

A nyereményeket postai úton küdjük, kizárólag Magyarország területén belül. A nyeremény értéke nem váltható készpénzre vagy más azzal egyenértékű eszközre.

Az Allrys Europe Kft. nem vállal semilyen kártérítési felelősséget a játékban való részvétel okozta vagy feltételezett károkért. A cég felelőssége minden esetben a jelen játékban meghatározott nyereményekre, annak értékére és szabályokra korlátozódik. Nem vállal felelősséget a játékban való részvételhez vagy a nyeremények átvételéhez kapcsolódó technikai problémákért

A résztvevő csalásának vagy megtévesztésének gyanúja vagy más jellegű szabélysértés esetén az Allrsy Europe Kft fenntartja a ajogot, hogy elutasítsa a résztvevőt. A cég tájékoztat minden változásról a játék szabályaiban az Instagram ill. Facebook közösségi oldalon keresztül, ha szükséges. Az Allrys Europe Kft. fenntartja a jogát a játékkal vagy a játékszabályokkal kapcsolatban oly módon, hogy az nem érinti lényegesen a résztvevőt.

A nyereményjátékot nem támogatja a Facebook, Twitter, Instagram, Youtube. A résztvevőknek azonban be kell tartaniuk a megadott közöséégi oldalak szabályait a nyereményjáték szabályain túl. A játék nem köthető az Instagramhoz és a Facebookhoz.


 
Scroll to Top