ISMERD MEG AZ ALLRYS® STORY-T !

allrys

A KEZDETEK

„Megkeresett egy többszörös ételintoleranciával küzdő ultrafutó ismerősöm, hogy nincsen az általa ismert frissítéseknek olyan fajtája, amit ő is fogyaszthatna, pedig a versenyek során nagy szüksége lenne rá. Készítettem neki egy vegán, természetes alapanyagokból készült, adalékanyagoktól mentes (akkor még) rizsgolyót, amit idővel más futók is elkezdtek használni.” – így született meg az ötlet 2019-ben Katának, az ALLRYS® alapítójának fejében.

A FEJLESZTÉSI SZAKASZ

Az AllRYS termékfejlesztésében számos sportoló, szakember, mentor és egy nagyon támogató startup ökoszisztéma is részt vett az elmúlt években. Mindannyian hozzájárultak ahhoz, hogy 2022-re egy olyan smart food-ot alkothassunk, amely teljes mértékben a felhasználók szükségleteire lett szabva és tudatosan válogatott, csúcsminőségű alapanyagokból készül.

Csapatunk szakmai vezetője MacPherson Éva, aki sportolói körökben már jól ismert funkcionális táplálkozási tanácsadó és 15 éves terápiás tapasztalattal rendelkezik. A Holistic Running Lifestyle alapítója, és 2017 óta a Runner’s World  Magyarország szakértője. Számos sikeres hazai sportoló egészségmentora.

MUNKÁNK ELISMERÉSE

Az ALLRYS több díjat is elhozott, már a piacra lépés előtti fázisban is:

Kik vagyunk?

Termékfejlesztés
0 +
Tesztelő
+
Partner
+

FENNTARTHATÓSÁG ÉS KÖRNYEZETTUDATOSSÁG

MISSZIÓNK:

AJÁNLÁSOK

favicon allrys
Scroll to Top