ISMERD MEG AZ ALLRYS® STORY-T !

allrys

Itt az idő, hogy felfedezd a sportolás és az egészséges táplálkozás új dimenzióját! Mi, az ALLRYS®-nál szenvedéllyel és elkötelezetten dolgozunk azon, hogy ne csak egy terméket kínáljunk, hanem megismertessük veled a sportfrissítéseknek egy teljesen új világát.

Névtelen terv

Az ALLRYS® egy olyan márka, amely a szívünkben született. Az alapító Kata, egy többszörös ételintoleranciával küzdő ultrafutó ismerősétől kapott inspirációt, ugyanis nem talált megfelelő sportfrissítést a versenyeihez. Ezt a problémát felismerve született meg először egy kezdetleges vegán rizsgolyó, amelyből mára már egy professzionális termékcsalád bontakozott ki.

Az ALLRYS® termékei nemcsak egyszerű élelmiszerek, hanem intelligens táplálékforrások, amelyek gondosan válogatott, 100%-ban természetes alapanyagokból készülnek.

A csapatunk szakmai vezetője, MacPherson Éva, funkcionális táplálkozási tanácsadó és sportolói körökben elismert szakember. Vele és az egész szakértői csapatunkkal garantáltan a legmagasabb minőségű termékeket kínáljuk neked.

Lépjünk túl együtt a megszokott határokon!

Az ALLRYS®-nál hiszünk abban, hogy az egészséges életmód mindenki számára elérhető, és nem kell lemondani ehhez az ételek valódi ízéről. Készülj fel az új élményekre, a lendületre és a tested optimális támogatására!

Csatlakozz az ALLRYS® közösségéhez és tapasztald meg a különbséget!

Hozd a legjobb formád, érezd jól magad a bőrödben és ragyogj egészséggel!

Üdvözlünk az ALLRYS® világában!

MUNKÁNK ELISMERÉSE

Az ALLRYS® több díjat is elhozott, már a piacra lépés előtti fázisban is:

Kik vagyunk?

0 +
Termékfejlesztés
+
Tesztelő
+
Partner


AJÁNLÁSOK

Scroll to Top